الأرز المعمر بالفراخ
مقدم من عبير علي
مدة التحضير :15 دقيقه
مدة الطهى : 45 دقيقه
المقادير :صدور فراخ مقطعه قطع كبيره، بصل، حبهان، ورق لورا
زبده، قشطه، 5كوب لبن، كوب شوربه، 4كوب أرز
الطريقه :هنغسل الأرز وننقعه نصف ساعه هنشوح الفراخ مع البصل ونضع عليها ملح وفلفل ثم نحضر الطاجن نضع نصف كمية الأرز وعليه الفراخ وعليهم باقي كمية الأرز وننزل عليه اللبن والشوربه اللي فيها حبهان وورق لورا ونضع على الوجه الزبده والقشطه وندخله الفرن لمدة 45 دقيقه
مقدم من عبير علي
مدة التحضير :15 دقيقه
مدة الطهى : 45 دقيقه
المقادير :صدور فراخ مقطعه قطع كبيره، بصل، حبهان، ورق لورا
زبده، قشطه، 5كوب لبن، كوب شوربه، 4كوب أرز
الطريقه :هنغسل الأرز وننقعه نصف ساعه هنشوح الفراخ مع البصل ونضع عليها ملح وفلفل ثم نحضر الطاجن نضع نصف كمية الأرز وعليه الفراخ وعليهم باقي كمية الأرز وننزل عليه اللبن والشوربه اللي فيها حبهان وورق لورا ونضع على الوجه الزبده والقشطه وندخله الفرن لمدة 45 دقيقه
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق