الاثنين، 5 مارس 2018

حمام كداب مقدمة من الشيف المتميزة اسماء قديس _موقع واذاعة اخبار العرب

حمام كداب
4 وراك دجاج
بصلة صغيرة مبشورة
بسله وجزر
ملح فلفل اسود  روز ماري زعتر حبهان مستكة
استرتش للف
يلا بينا  ياحلوين
نقوم بخلي الدجاج من العظام
وننقعها في ماء وملح حتي زوال الرائحة
ونشوح البصلة علي النار حتي تعطينا اللون الاصفر وبعدها نضع الارز والبسله و الجزر والتوابل والشوربة لتسويته علي النار
وبعد نص التسويه وليس تسويه كامله للارز نتركة ليبرد
ننظف الوراك ونتبلها بقليل من الملح والفلفل
ونقوم بحشوها بالارز وبعد كده  نقفلها ونلفها بالاسترتش
 تعالي بقي نسلقهازي الفراخ بالظبط ولمايستوي نحمرها
 ونقدمها بالف هنا وشفا 😍😍

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013