كنافه بالمكسرات
مقدمه من الشيف Batot Ahmed
مدة التحضير 10دقائق
مدة الطهي 15دقيقه
المقادير
نص كيلو كنافه
كوب سمن مذاب
ربع كوب سكر ناعم بودره
الحشو:
زبيب وجوز هند ومكسرات مشكله مجروشه
السيرب
ويكون تقيل وبارد 2 كوب سكر مع كوب ماء ونص لمونه يغلي من 10دقا ئق
ألطريقه
نفك الكنافه من بعض كويس وممكن تضربيها في الكبه لو بتحبيها ناعمه وبعدين تضيفي السكر البودرة وتلقبيها مع الكنافه كويس بتخلي لونها ذهبي جميل وبعدين ضيفي السمن عليها وقلبيها كويس ندهن الصنيه شويه سمنه وبعدين نفرد نص كميه الكنافه ونضغط عليها كويس وبعدين حشو المكسرات ضيفي النص التاني من الكنافة
ومعلقتين سمنه علي الوش وتحت الشويه
لمده نص ساعه تاخد اللون الذهبي ونسقيها بالسيرب البارد.وتزين حسب الذوق
مقدمه من الشيف Batot Ahmed
مدة التحضير 10دقائق
مدة الطهي 15دقيقه
المقادير
نص كيلو كنافه
كوب سمن مذاب
ربع كوب سكر ناعم بودره
الحشو:
زبيب وجوز هند ومكسرات مشكله مجروشه
السيرب
ويكون تقيل وبارد 2 كوب سكر مع كوب ماء ونص لمونه يغلي من 10دقا ئق
ألطريقه
نفك الكنافه من بعض كويس وممكن تضربيها في الكبه لو بتحبيها ناعمه وبعدين تضيفي السكر البودرة وتلقبيها مع الكنافه كويس بتخلي لونها ذهبي جميل وبعدين ضيفي السمن عليها وقلبيها كويس ندهن الصنيه شويه سمنه وبعدين نفرد نص كميه الكنافه ونضغط عليها كويس وبعدين حشو المكسرات ضيفي النص التاني من الكنافة
ومعلقتين سمنه علي الوش وتحت الشويه
لمده نص ساعه تاخد اللون الذهبي ونسقيها بالسيرب البارد.وتزين حسب الذوق
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق