كتبت عايده السحراوى
رمضان مبارك على الجميع وكل عام وانتم بخير
اسم الوصفه:القطايف
مقدم الوصفه : شيف حسين أبو زيد
مده التحضير : 15دقيقة
مده الخبز :5دقايق
المكونات:
2كوب دقيق جميع الاستخدامات
نصف كوب دقيق سميد وممكن لو دقيق عادي بس اهم شيء يكون الشربات مظبوط عشان متعجنش انا زودت السميد عشان حتى لو الشربات مش مظبوط متطراش
3كوب ماء
نصف كوب سكر
ملعقة ماء ورد
معلقه صغيرة خميرة
معلقه كبيره بيكنج بودر
معلقه صغيرة نشا
الطريقه
نضرب المكونات كلها بمضرب
سلك يدوي ونسبها ترتاح
عشردقايق ونضع الطاسه
على النار ونخلي النار متوسطه
مش عاليه ولا واطيه
وحسب مانعرف نصب
القطايف ممكن بمغرفه
اكل وممكن ببرادشاي
نملاه عجين ونصب
بيه ونخلي مقطع زي
مقاطع الهريسه في ايدينا
عشان اول ماتتنفخ
وتستوي نشلها بالمقطع
على طول عشان متتلسعش
من تحت ونطلعها على
فوطه وتبرد ونحشيها اي
حشو احنا بنحبه ونقليها
في الزيت ونزلها في
شربات تقيل ونضعها قدامنا
ونعيش بألف هنا على قلوبكم
رمضان مبارك على الجميع وكل عام وانتم بخير
اسم الوصفه:القطايف
مقدم الوصفه : شيف حسين أبو زيد
مده التحضير : 15دقيقة
مده الخبز :5دقايق
المكونات:
2كوب دقيق جميع الاستخدامات
نصف كوب دقيق سميد وممكن لو دقيق عادي بس اهم شيء يكون الشربات مظبوط عشان متعجنش انا زودت السميد عشان حتى لو الشربات مش مظبوط متطراش
3كوب ماء
نصف كوب سكر
ملعقة ماء ورد
معلقه صغيرة خميرة
معلقه كبيره بيكنج بودر
معلقه صغيرة نشا
الطريقه
نضرب المكونات كلها بمضرب
سلك يدوي ونسبها ترتاح
عشردقايق ونضع الطاسه
على النار ونخلي النار متوسطه
مش عاليه ولا واطيه
وحسب مانعرف نصب
القطايف ممكن بمغرفه
اكل وممكن ببرادشاي
نملاه عجين ونصب
بيه ونخلي مقطع زي
مقاطع الهريسه في ايدينا
عشان اول ماتتنفخ
وتستوي نشلها بالمقطع
على طول عشان متتلسعش
من تحت ونطلعها على
فوطه وتبرد ونحشيها اي
حشو احنا بنحبه ونقليها
في الزيت ونزلها في
شربات تقيل ونضعها قدامنا
ونعيش بألف هنا على قلوبكم
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق