الأربعاء، 29 أغسطس 2018

الجلاش باللحمه المفرومه مقدمه من الشيف الخلوقه أميره عبدالصمد

  اسم الوصفه / الجلاش باللحمه المفرومه 👌👌👌
مقدم من الشيف/اميرة عبد الصمد
مده التحضير/ ١٠دقايق
مده الطهي/٢٥دقيقه
#المقادير/👇👇
نصف كيلو لحمه مفرومه
معلقه صغيره ثوم مفروم
٢بيضه
كوب حليب
نصف كوب سمنه
ملح وفلفل اسود
#الطريقه/👇👇
قومى بتعصيج اللحمة المفرومة ثم ضعى الثوم عليها والفلفل الالوان بعدها ضعى الزيتون وامزجيهم مع بعض ؤ
ادهنى صينية بسمنة سايحة وضعى بين كل طبقتين من الجلاش مسحة من السمنة السايحة
ضعى طبقة دون مسحة سمنة وعليها اللحمة المفرومة ثم ضعى طبقات الجلاش  وبين كل طبقتين مسحة من السمنة السايحة امزجى البيض مع اللبن فى بولة مع الملح والفلفل الاسود
قومى بتقطيع صينية الجلاش ثم ضعى عليه خليط البيض باللبن ومعها الجبنة  ادخليها الفرن  على درجة حرارة 200 والف هنا وشفا 😘😘👍👏
كتبت بواسطة ام ميدو 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013