كحك العيد
كل عام وانتم بخير
مقدم من الشف جيجي فاروق
وقت التحضير ساعه
وقت الخبز تلت ساعه
المكونات
كيلو دقيق
نصف كيلو سمن
ملعقه سكر بودر
رشه ملح
ملعقه خميره
رشه سكر
ماء دافي للعجن
رشه ريحه كحك
رشه سمسم
الطريقه
نصغ المكونات علي بعض ثم نسخن السمن جيدا ونرشه عليها ثم نبس كله علي اليد مش اقل من ربع ساعه ثم نعجن بالماء الدافي ونتركه نصف ساعه ليخمر ثم نشكله وندخله فرن ساخن ربع ساعه علي حسب الفرن ويخرج يبرد تماما ثم نرش عليه السكر
كتبت بواسطة ام ميدو
كل عام وانتم بخير
مقدم من الشف جيجي فاروق
وقت التحضير ساعه
وقت الخبز تلت ساعه
المكونات
كيلو دقيق
نصف كيلو سمن
ملعقه سكر بودر
رشه ملح
ملعقه خميره
رشه سكر
ماء دافي للعجن
رشه ريحه كحك
رشه سمسم
الطريقه
نصغ المكونات علي بعض ثم نسخن السمن جيدا ونرشه عليها ثم نبس كله علي اليد مش اقل من ربع ساعه ثم نعجن بالماء الدافي ونتركه نصف ساعه ليخمر ثم نشكله وندخله فرن ساخن ربع ساعه علي حسب الفرن ويخرج يبرد تماما ثم نرش عليه السكر
كتبت بواسطة ام ميدو
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق