الأربعاء، 29 أغسطس 2018

كحك العيد مقدم من الشيف الرائعه جيجي فاروق

كحك العيد
كل عام وانتم بخير
مقدم من الشف جيجي فاروق
وقت التحضير ساعه
وقت الخبز تلت ساعه
المكونات
كيلو دقيق
نصف كيلو سمن
ملعقه سكر بودر
رشه ملح
ملعقه خميره
رشه سكر
ماء دافي للعجن
رشه ريحه كحك
رشه سمسم
الطريقه
نصغ المكونات علي بعض ثم نسخن السمن جيدا ونرشه عليها ثم نبس كله علي اليد مش اقل من ربع ساعه ثم نعجن بالماء الدافي ونتركه نصف ساعه ليخمر ثم نشكله وندخله فرن ساخن ربع ساعه علي حسب الفرن ويخرج يبرد تماما ثم نرش عليه السكر
كتبت بواسطة ام ميدو 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013