اللحمه البارده
مقدمه من الشيف المميز سهام عبد اللطيف
المقدم اااااااا من سهام عبد اللطيف
المقادير
عرق تربيانكو
وخيط
وبصل وطماطم
و بطاطس
وجزر
وكل البهارات للي تحبه
ومعلقه زيت و كوب مياه
مدة التحضير ربع ساعه
مدة الطهي ساعه ونصف
الطريقه ااااا
انتي هاتي قطعه كبيره من عرق تربيانكو وتبليها كويس ولفي عليها خيط وبعدين شوحيها في ملعقه زيت تاخد لون ممكن ايضافت توم لو كنت تحبه. ويضاف حلقات من الخضروات مثل بطاطس وجزر وتوم وبهارات مثل حبهان ومستكه وورق لورا وبحيث توضع الخضروات في صينيه وفوقها العرق وتغطي بورق فويل. الطهي اااااااااأ وتترك في الفرن لمده ساعه ونص علي حراره180 م وبعدها تترك حتي تبرد ثم تقطع طرنشات ويقدم معها ارز بالقرفه والشعريه وبالهنا والشفاكل سنه و انتم طيبين
كتبت بواسطة ام ميدو
مقدمه من الشيف المميز سهام عبد اللطيف
المقدم اااااااا من سهام عبد اللطيف
المقادير
عرق تربيانكو
وخيط
وبصل وطماطم
و بطاطس
وجزر
وكل البهارات للي تحبه
ومعلقه زيت و كوب مياه
مدة التحضير ربع ساعه
مدة الطهي ساعه ونصف
الطريقه ااااا
انتي هاتي قطعه كبيره من عرق تربيانكو وتبليها كويس ولفي عليها خيط وبعدين شوحيها في ملعقه زيت تاخد لون ممكن ايضافت توم لو كنت تحبه. ويضاف حلقات من الخضروات مثل بطاطس وجزر وتوم وبهارات مثل حبهان ومستكه وورق لورا وبحيث توضع الخضروات في صينيه وفوقها العرق وتغطي بورق فويل. الطهي اااااااااأ وتترك في الفرن لمده ساعه ونص علي حراره180 م وبعدها تترك حتي تبرد ثم تقطع طرنشات ويقدم معها ارز بالقرفه والشعريه وبالهنا والشفاكل سنه و انتم طيبين
كتبت بواسطة ام ميدو
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق