الاثنين، 27 أغسطس 2018

تشيكن ستربس و باستا وايت صوص مقدمه من الشيف الجميله رنوش عبد القادر

اسم الوصفه تشيكن ستربس
و باستا وابت صوص
مقدمه من شيفه / رنوش عبد القادر
مدة التحضير ربع ساعه
مدة التسويه  ٢٠ دقيقه
باستا وايت صوص🍜& تشكين ستريبس 🍗

باستا وايت صوص 🍜
بسلق المكرونه الاول و اصفيها
واحضر الصوص
٢ م ك دقيق
٢ م ك سمنه
٢ مج لبن ( ساقع )
كريمة طهي ( علبه صغيره)
ملح
فلفل
ممكن اضافة جبن 👍🏻
بحمر الدقيق في السمنه الاول و انزل باللبن و اقلب و بعدين الكريمه و الملح و الفلفل و الجبنه و اقلب لحد ما اوصل للقوام المظبوط و اضيفها للمكرونه
و بالف هنا 😘

تشكين ستريبس 🍗🍗
بجيب صدور فراخ مخليه مش متقطعه بانيه ✖️
واغسلها كويس و اقطعها صوابع
واحضر الخلطه بتاعتها
مج دقيق
م ك خل
بهارات فراخ
بابريكا
زعتر
ملح
بصل بودر
فلفل
كاري
٢ م ك نشا
٢ م ك كاتشب
٢ م ك مسترده
كوب مياه
ونقلب كل ده و نضع الفراخ في الخلطه و ندخلها التلاجه اقل حاجه ساعه و كل ما كانت وقت اطول يكون افضل ✔️
بعد ما تتبل كويس في الخلطه
بجهز كوب دقيق في بوله و عليه كل البهارات اللي ضفتها للخلطه ( بهارات فقط و نشا و م بكينج بودر )
وفي زيت غزير و نار متوسطه مش عاليه اوي و نحمرها
وبالف هنا 😘
كتبت /نجلا الصاوي 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013