الطرب المشوي
مقدم من الشيف/حسن كمال حسين
مدة التحضير60دقيقة
ومدة الطهى 15دقيقة
المقادير
كيلو لحم بقرى مفروم
2 بصله متوسطه الحجم مفرومه
ملعقة كبيره ملح
ملعقة كبيره فلفل
جوزة الطيب
ملعقة صغيره هيل بودر
مناديل ضانى حوالى 16 منديل لكل كيلو لحم
ملعقة صغيره سماق الطريقة :
فى طبق عميق تبلى اللحم المفروم بالملح ،الفلفل ، البصل المفروم ، جوز الطيب الهيل ، السماق وسبيها فى التتبيله حوالى ساعه فى التلاجه
اخرجى اللحم المفروم وشكليها صوابع زى الكفته .
لفي كل صباع من صوابع الكفتة بمنديل من الطرب الضانى
بعد ما تلفى كل الطرب حطيه فى التلاجه 10 دقايق
سخنى الشوايه جيدا وضعي عليها الطرب للشواء .او ممكن فى الفرن
وبألف هنا وشفا
كتبت /نجلا الصاوي
مقدم من الشيف/حسن كمال حسين
مدة التحضير60دقيقة
ومدة الطهى 15دقيقة
المقادير
كيلو لحم بقرى مفروم
2 بصله متوسطه الحجم مفرومه
ملعقة كبيره ملح
ملعقة كبيره فلفل
جوزة الطيب
ملعقة صغيره هيل بودر
مناديل ضانى حوالى 16 منديل لكل كيلو لحم
ملعقة صغيره سماق الطريقة :
فى طبق عميق تبلى اللحم المفروم بالملح ،الفلفل ، البصل المفروم ، جوز الطيب الهيل ، السماق وسبيها فى التتبيله حوالى ساعه فى التلاجه
اخرجى اللحم المفروم وشكليها صوابع زى الكفته .
لفي كل صباع من صوابع الكفتة بمنديل من الطرب الضانى
بعد ما تلفى كل الطرب حطيه فى التلاجه 10 دقايق
سخنى الشوايه جيدا وضعي عليها الطرب للشواء .او ممكن فى الفرن
وبألف هنا وشفا
كتبت /نجلا الصاوي
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق