السبت، 29 سبتمبر 2018

وصفة الكنتاكي مقدمه من الشيف المبدعه هاجر فتحي

الكنتاكي الفظييع الرررهييييب
مقدم من الشيف هاجر فتحي
مدة التحضير يوم كامل
مدة الطهي 30دقيق

المكونات
فرخه متقطعه 8
دبابيس
لبن رايب
توابل...بابريكا..ملح..فلفل...بصل وتوم بودر..كاري
توم
مرقة ماجي
دقيق
نشا

الطريقه
بحط اللبن رايب  وشوية دقيق صغيرين وعليه الماجي و التوابل كلها وادوبها واقلبها كويس واحط فيها الفراخ  وسيبتها من بليل لتاني يوم  وقبل القلي  عملت خلطه
دقيق وعليه كل التوابل اللي حتطها ع الفراخ وبقيت اخد من  الخليط ع الدقيق ع الزيت سخن غزير  5دقايق ع العالي وبعد كده اوطي النار عشان تستوي من جوه وبالهنا والشفا
ولا اروع

وبعمل سلطه خفيفه شبيه الكول سلو لو معندكيش كرنب اتصرفي...
جزر مبشور وعليه مايونيز وخل وسكر وشوية لبن بتبقي روعه

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013