السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
الفراخ الناجتس
مقدمه من الشيف المتميزة رشا الملاحي
مدة التحضير 10
مدة الطهي 10دقائق
المقادير :
٢صدر فرخه مفرومين او اوراك
١/٢ م/ص فلفل أسود
١/٢ م/ص زنجبيل
١ م/ص ثوم بودر
١ م/ص بصل بودر
١/٢ م/ص ملح (حسب الرغبة)
١/٢ م/ص ببريكا
١ م/ك لبن بودر لو متوفر واختياري مش اساسي
٢ م/ك نشا
الطريقة :
نفرم الفراخ ف الخلاط او الكبه او المطحنه المتوفر لان الفراخ نعمه فسهلت الفرم ونضيف عليها البهارات واللبن والنشا ونتركها ١٠ق ف الثلاجة لتتماسك .
للتغليف :
كورن فليكس او خلطه فراخ بانيه
وناخذ العجينه ونضعها بين كيسين ونفردها ونبلل القاعات بالماء ونقطعها او الكبايه المتاح والمتوفر
ونضعها ف الكورن فيلكس وتوضع ف اكياس ف الفريزر لحين الاستخدام .. تقلي ف الزيت وتقدم ف الساندويتشات مع الكاتشب او مع مكرونه بالصلصه الحمرا .
مدة التحضير : ١٠ق
القلي : ١٠ق
الفراخ الناجتس
مقدمه من الشيف المتميزة رشا الملاحي
مدة التحضير 10
مدة الطهي 10دقائق
المقادير :
٢صدر فرخه مفرومين او اوراك
١/٢ م/ص فلفل أسود
١/٢ م/ص زنجبيل
١ م/ص ثوم بودر
١ م/ص بصل بودر
١/٢ م/ص ملح (حسب الرغبة)
١/٢ م/ص ببريكا
١ م/ك لبن بودر لو متوفر واختياري مش اساسي
٢ م/ك نشا
الطريقة :
نفرم الفراخ ف الخلاط او الكبه او المطحنه المتوفر لان الفراخ نعمه فسهلت الفرم ونضيف عليها البهارات واللبن والنشا ونتركها ١٠ق ف الثلاجة لتتماسك .
للتغليف :
كورن فليكس او خلطه فراخ بانيه
وناخذ العجينه ونضعها بين كيسين ونفردها ونبلل القاعات بالماء ونقطعها او الكبايه المتاح والمتوفر
ونضعها ف الكورن فيلكس وتوضع ف اكياس ف الفريزر لحين الاستخدام .. تقلي ف الزيت وتقدم ف الساندويتشات مع الكاتشب او مع مكرونه بالصلصه الحمرا .
مدة التحضير : ١٠ق
القلي : ١٠ق
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق