تورتة الفواكه
مقدمة من شوشو عرابى
مدة التحضير ٢٠ دقيقة
مدة الطهى ٤٥ دقيقة
المقادير
نص كيلو دقيق اسبونج + ١/٢ كوب ماء دافئ + ٦ بيضات + فانيلا + معلقة كبيرة خل
الطريقة
هنضرب البيض مع الفانيلا والخل لمدة ٥ دقايق ونضيف الدقيق والماء ونضرب لمدة ١٠ دقايق ونصب الخليط فى صنية مقاس ٢٤ مبطنة بورق زبدة وتدخل فرن ١٨٠ درجة لمدة ٤٥ دقيقة
من المفضل نسيبها لتانى يوم ونقسمها ٣ ديسكات ونحشيها كريم شانتيه وقطع كمبوت خوخ ونغلفها بكريم شانتيه ونزينها بالفواكه ونقدمها وبالهنا والشفا
مقدمة من شوشو عرابى
مدة التحضير ٢٠ دقيقة
مدة الطهى ٤٥ دقيقة
المقادير
نص كيلو دقيق اسبونج + ١/٢ كوب ماء دافئ + ٦ بيضات + فانيلا + معلقة كبيرة خل
الطريقة
هنضرب البيض مع الفانيلا والخل لمدة ٥ دقايق ونضيف الدقيق والماء ونضرب لمدة ١٠ دقايق ونصب الخليط فى صنية مقاس ٢٤ مبطنة بورق زبدة وتدخل فرن ١٨٠ درجة لمدة ٤٥ دقيقة
من المفضل نسيبها لتانى يوم ونقسمها ٣ ديسكات ونحشيها كريم شانتيه وقطع كمبوت خوخ ونغلفها بكريم شانتيه ونزينها بالفواكه ونقدمها وبالهنا والشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق