الثلاثاء، 18 سبتمبر 2018

توتة فواكه مقدمه من الشيف المبدعه شوشو عربي

تورتة الفواكه
 مقدمة من شوشو عرابى
مدة التحضير ٢٠ دقيقة
مدة الطهى ٤٥ دقيقة
المقادير
نص كيلو دقيق اسبونج + ١/٢ كوب ماء دافئ + ٦ بيضات + فانيلا + معلقة كبيرة خل
الطريقة
هنضرب البيض مع الفانيلا والخل لمدة ٥ دقايق ونضيف الدقيق والماء ونضرب لمدة ١٠ دقايق ونصب الخليط فى صنية مقاس ٢٤ مبطنة بورق زبدة وتدخل فرن ١٨٠ درجة لمدة ٤٥ دقيقة
من المفضل نسيبها لتانى يوم ونقسمها ٣ ديسكات ونحشيها كريم شانتيه وقطع كمبوت خوخ ونغلفها بكريم شانتيه ونزينها بالفواكه ونقدمها وبالهنا والشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013