البوفتيك الكداب او
البوفتيك الموفر
مقدم من الشيف : هناء فهمي
مدة التحضير : 10 دقائق
مدة الطهي : 15 دقيقة
نص كيلو لحم مفروم
نصف ملعقه كبيرة بصل بودر
ربع ملعقة صغيرة ثوم بودر
3 ملعقه كبيرة بقسماط مطحون
ملح
فلفل
بهارات لحمة
1 ــ نضع كل المقادير مع بعض ونعجنهم كويس جداااااااا
2 ــ ندخلها الثلاجه ساعه او اكتر تتشمع ثم نعمل كور في حج واحد
3 ــ نأخذ كورة على كيس بلاستيك ونفردها بالنشابه يكون سمك مش تخين شكل البوفتيك ونكرر العملية لغاية مانخلص الكميه كلها وكل واحدة بوفتيك تبقي لواحديها ملفوفة في الكيس اللي فردنها عليها
4 ــ ثم توضع في الفريزر ساعه او اكتر حتي تتماسك ثم نقليها زى البوفتيك العادى بيض وبقسماط بوضع ملعقتين زيت علي البقسماط ونقلبة كويس عشان يتماسك ويعمل معايا طبقة سميكة
5 ــ ملحوظة
## لازم نسخن الزيت اووووي ويوضع البفيتك ونهدي النار علشان البقسماط مايتحرقش وكل مرة نعمل كدة يعني ننشل البفتيك من الزيت اللي استوي ونعلي النار تاني ثم يوضع بفتيك ونهدي النار
## ممكن البوفتيك يدهن زيت ويوضع في صينية علي ورقة زبدة ويحمر في الفرن
تحياتي الشيف هناء فهمي
البوفتيك الموفر
مقدم من الشيف : هناء فهمي
مدة التحضير : 10 دقائق
مدة الطهي : 15 دقيقة
نص كيلو لحم مفروم
نصف ملعقه كبيرة بصل بودر
ربع ملعقة صغيرة ثوم بودر
3 ملعقه كبيرة بقسماط مطحون
ملح
فلفل
بهارات لحمة
1 ــ نضع كل المقادير مع بعض ونعجنهم كويس جداااااااا
2 ــ ندخلها الثلاجه ساعه او اكتر تتشمع ثم نعمل كور في حج واحد
3 ــ نأخذ كورة على كيس بلاستيك ونفردها بالنشابه يكون سمك مش تخين شكل البوفتيك ونكرر العملية لغاية مانخلص الكميه كلها وكل واحدة بوفتيك تبقي لواحديها ملفوفة في الكيس اللي فردنها عليها
4 ــ ثم توضع في الفريزر ساعه او اكتر حتي تتماسك ثم نقليها زى البوفتيك العادى بيض وبقسماط بوضع ملعقتين زيت علي البقسماط ونقلبة كويس عشان يتماسك ويعمل معايا طبقة سميكة
5 ــ ملحوظة
## لازم نسخن الزيت اووووي ويوضع البفيتك ونهدي النار علشان البقسماط مايتحرقش وكل مرة نعمل كدة يعني ننشل البفتيك من الزيت اللي استوي ونعلي النار تاني ثم يوضع بفتيك ونهدي النار
## ممكن البوفتيك يدهن زيت ويوضع في صينية علي ورقة زبدة ويحمر في الفرن
تحياتي الشيف هناء فهمي
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق