فراخ مشويه بطريقتي
مقدم من شيف /ابتسام حسين
مده التحضير/ ١٠ دقايق
مده الطهي/ ٢٠ دقيقه
المكونات / فرخه او وراك دجاج مغسوله كويس ومتصفيه
توم ..كزبره..ملح ..فلفل اسود..معلقه سكر...معلقه نشا..مسحوق خل او نقطه خل ..زعتر...عصير لمون ..رشه نعناع ناشف ..معلقتين زيت
الطريقه / نخلط جميع المكونات ونبتدي نتبل بيها الدجاج من بره ومن جوه ومابين الجلد واللحم ونعمل فتحات بالسكين بالذات فمنطقه الصدر وترص فصنيه ونرش معلقتين الزيت وتدخل فرن ع ١٨٠ درجه لمده عشرين دقيقه وبالف هنااااا وتقدم معاها ارز بالكاري والخضار
مكونات الارز/
نص ك ارز مصري مغسول ومتصفي وكوب بسله وجزره مبشوره وملح وفلفل ومرقه دجاج او شربه وكاري وبصله قطع صغيره وزيت ومعلقه سمن
الطريقه / نشوح البصله فالزيت والسمن ونضيف البسله تشويحه وازود الماء المغلي او الشربه واضيف الملح والفلفل والكاري والماجي غلوتين واضيف الجزر المبشور واضيف الارز واظبط الماء واغطيه حتي السوا والف هنا
مقدم من شيف /ابتسام حسين
مده التحضير/ ١٠ دقايق
مده الطهي/ ٢٠ دقيقه
المكونات / فرخه او وراك دجاج مغسوله كويس ومتصفيه
توم ..كزبره..ملح ..فلفل اسود..معلقه سكر...معلقه نشا..مسحوق خل او نقطه خل ..زعتر...عصير لمون ..رشه نعناع ناشف ..معلقتين زيت
الطريقه / نخلط جميع المكونات ونبتدي نتبل بيها الدجاج من بره ومن جوه ومابين الجلد واللحم ونعمل فتحات بالسكين بالذات فمنطقه الصدر وترص فصنيه ونرش معلقتين الزيت وتدخل فرن ع ١٨٠ درجه لمده عشرين دقيقه وبالف هنااااا وتقدم معاها ارز بالكاري والخضار
مكونات الارز/
نص ك ارز مصري مغسول ومتصفي وكوب بسله وجزره مبشوره وملح وفلفل ومرقه دجاج او شربه وكاري وبصله قطع صغيره وزيت ومعلقه سمن
الطريقه / نشوح البصله فالزيت والسمن ونضيف البسله تشويحه وازود الماء المغلي او الشربه واضيف الملح والفلفل والكاري والماجي غلوتين واضيف الجزر المبشور واضيف الارز واظبط الماء واغطيه حتي السوا والف هنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق