مقدم من / كريمة علي
مده التحضير/15
دقيقه
مده الطهي 1
السينابون المقادير
😍😍😍😍😍
350جم دقيق
60جم زبده
1بيضه
60جم سكر
2جم ملح
10جم خميره
60مللي حليب دافي
2جم فانيليا
معلقه خل
الحشو
😍😍
100جم باستري كريم بودر
200مللي ماء بارد
100جم سكر
100جم قرفه
التزيين
😍😍
صوص الكرمل
*************
كوب سكر
ربع كوب كريمه او لبن
قطعتين زبده
صوص كريمي
***********
6 قطعه جبنه مثلث كريمي
نص كوب سكر بودره
معلقتين كريم جانتي
عصير ليمونه
ربع كوب لبن مثلج
صوص شيكولاته
**************
اخذت نص صوص الكريمي وضيفت عليه نسكويك ومعلقه كبيره نسكافيه ومعلقتين كاكاو خام ومعلقه زيت وكان ارووووع صوصات بصراحه تجربه ولكن نجحت
مكسرات حسب الرغبة
الطريقه
😍😍😍
يخلط اللبن الدافئ مع الخميره ومعلقتين دقيق والسكر. جيدا حتي تتفاعل الخميره .
ثم خلط الدقيق مع الزبده وننزل عليهم السوائل والفانيليا ثم البيضة ومعلقه صغيره من الخل وتعجن كلها جيدا وتترك بالمطبخ مغطاة ترتاح ساعه بالمطبخ ونضعها بالتلاجه ساعه اخري .
نخرجها بعد ذلك تفردها مباشره علي شكل مربع ونفرد عليه الباستري كريم وعليه السكر والقرفة وتلف رول وتقطع متساوين وتوضع بإلصاج وتترك تخمر وتخبز
نخرجها وهي ساخنة تسقي فورا بصوص الكرمل وعليه الكراميل ويترك بإلصاج يتشربهم تماما او صوص كريمي ابيض بالجبنه والسكر او صوص الشيكولاته .
ملحوظه بقطعه احسن بالخيط عن السكينه اسهل والشكل متنسق احسن كتير
وبالف هنا
مده التحضير/15
دقيقه
مده الطهي 1
السينابون المقادير
😍😍😍😍😍
350جم دقيق
60جم زبده
1بيضه
60جم سكر
2جم ملح
10جم خميره
60مللي حليب دافي
2جم فانيليا
معلقه خل
الحشو
😍😍
100جم باستري كريم بودر
200مللي ماء بارد
100جم سكر
100جم قرفه
التزيين
😍😍
صوص الكرمل
*************
كوب سكر
ربع كوب كريمه او لبن
قطعتين زبده
صوص كريمي
***********
6 قطعه جبنه مثلث كريمي
نص كوب سكر بودره
معلقتين كريم جانتي
عصير ليمونه
ربع كوب لبن مثلج
صوص شيكولاته
**************
اخذت نص صوص الكريمي وضيفت عليه نسكويك ومعلقه كبيره نسكافيه ومعلقتين كاكاو خام ومعلقه زيت وكان ارووووع صوصات بصراحه تجربه ولكن نجحت
مكسرات حسب الرغبة
الطريقه
😍😍😍
يخلط اللبن الدافئ مع الخميره ومعلقتين دقيق والسكر. جيدا حتي تتفاعل الخميره .
ثم خلط الدقيق مع الزبده وننزل عليهم السوائل والفانيليا ثم البيضة ومعلقه صغيره من الخل وتعجن كلها جيدا وتترك بالمطبخ مغطاة ترتاح ساعه بالمطبخ ونضعها بالتلاجه ساعه اخري .
نخرجها بعد ذلك تفردها مباشره علي شكل مربع ونفرد عليه الباستري كريم وعليه السكر والقرفة وتلف رول وتقطع متساوين وتوضع بإلصاج وتترك تخمر وتخبز
نخرجها وهي ساخنة تسقي فورا بصوص الكرمل وعليه الكراميل ويترك بإلصاج يتشربهم تماما او صوص كريمي ابيض بالجبنه والسكر او صوص الشيكولاته .
ملحوظه بقطعه احسن بالخيط عن السكينه اسهل والشكل متنسق احسن كتير
وبالف هنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق