الخميس، 22 نوفمبر 2018

معلومات مفيده مقدمه من الشيف المتميزة كريمه علي

مقدم من /كريمة علي
فقرة تهم ست البيت


❤حطي نقطه زيت ع وش برطمان الصلصه عمرها م تعمل عفونه

❤عصير الجوافه عليه نص ليمونه ميخلهوش يسود

❤وانتي بتخزني الفراخ قطعي معاها شرايح ليمون ووحطيها بعد م تصفي كويس ف كيس التخزين

❤حبه خل ف مياه غسيل المواعين بتفرق كتير بتمنع التصاق الصابون ووبتنضف وتطهر وتلمع المواعين
فصين توم ع البسله بتغير الطعم تماما للاحلي

❤للأحتفاظ بالخضره وقت اكتر حطي معلقه واقفلي الكيس ككويس بعد م تفضي منه الهوا بيعد مده اطول

❤الليمون لفي كل ليمونه ف ورق فويل او ورق جرنان وحطيهم بعلبه ببعد مده طويله

❤بعد م تتبلي البانيه حطيه بالبقسماط وع الفريزر نص ساعه حيتماسك معاكي مش حيفك ابدا

❤لو عندك كاتيل استالس اغلي ف مياه وملح ليمون حينضف ويبقي بيلمع

❤اللحمه مش بيتحطلها ملح الا ف االاخر نص معلقه سكر لو اللحمه عجوزه بتساعد عالتسويه بسرعه

❤شوحي الفراخ بملح وفلفل قبل م تضيفي مياه الشربه بتفرق جدا ف الطعم

❤حطي ع عصير الليمون ربع كوبايه لبن بيبقي تحفه بجد

❤الطماطم بعد م تتعمل بالخلاط بتصفي من القشر والتفل

❤للتخلص من اي دهون ع البوتجاز كربانوتو وملح ليمون وخل بتشيل اي دهووون

❤لو مش عاوزه الكفته تكش منك معلقه بقسماط ونص معلقه بيكنج بودر عليها

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013