كتبت عايده السحراوي
اسم الوصفه:سويسرول فايف ستار
مقدم من شرين علي
مدة التحضير: 60دقيقة
مدة التسويه :12 دقيقة
المقادير :
مرحله اولى :
4 بيضات
16 جم محسن جيل
40 جم دقيق
100 جم سكر
40 جم ميه
فانيليا
مقادير : المرحله التانيه
120 جم دقيق
30 جم ميه
3 جم بيكنج بودر
الطريقه :
- نضرب مقادير المرحله الاولى حتي
تهيش وتضاعف وتبقى كريمى ولا تزيد
فى الضرب
- نهدى المضرب ونحط مقادير المرحله
التانيه بالتناوب ولفتين للتجانس وبس
- نصب الخليط فى صاج مقاسه 30 فى
40 سم ونفرده بالاسباتيول بارتفاع واحد سم
- نسخن الفرن مسبقا على درجه حراره
210 : 220 درجه وبياخد حوالى 10 :12 دقيقه
ولا تزيد المدة حتى لاينشف
- نخرج السويسرول من الفرن يهدأ
شويه ونغطيه بفوطه نضيفه حتى نحضر
الحشوه
انا حشيتة كريمة شيكولاتة بحب طعمها جدااااوبالف هنا
اسم الوصفه:سويسرول فايف ستار
مقدم من شرين علي
مدة التحضير: 60دقيقة
مدة التسويه :12 دقيقة
المقادير :
مرحله اولى :
4 بيضات
16 جم محسن جيل
40 جم دقيق
100 جم سكر
40 جم ميه
فانيليا
مقادير : المرحله التانيه
120 جم دقيق
30 جم ميه
3 جم بيكنج بودر
الطريقه :
- نضرب مقادير المرحله الاولى حتي
تهيش وتضاعف وتبقى كريمى ولا تزيد
فى الضرب
- نهدى المضرب ونحط مقادير المرحله
التانيه بالتناوب ولفتين للتجانس وبس
- نصب الخليط فى صاج مقاسه 30 فى
40 سم ونفرده بالاسباتيول بارتفاع واحد سم
- نسخن الفرن مسبقا على درجه حراره
210 : 220 درجه وبياخد حوالى 10 :12 دقيقه
ولا تزيد المدة حتى لاينشف
- نخرج السويسرول من الفرن يهدأ
شويه ونغطيه بفوطه نضيفه حتى نحضر
الحشوه
انا حشيتة كريمة شيكولاتة بحب طعمها جدااااوبالف هنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق