الجمعة، 21 ديسمبر 2018

ألذ وأطعم ديسباسيتو من شيفتنا المتميزه عايده السحراوي

اسم الوصفه :الديسباسبتووو
مقدم من : عايده السحراوي
مده التحضير: 20دقيقه
مده التسويه : 40دقيقه

المكونات
٣بيضات
فانليا
كوب ونص دقيق
نصف كوب كاكاو خام
 كيس بيكنج بودر
شيكولاته خام
كريم شانتيه خام وممكن نستبدل الكريم
الشانتيه بموس شوكولاته بودر دى تحفه الصراحه
ملعقتين نسكويك
كوب سكر
كوب حليب
نصف كوب زيت

الطريقه
نضرب جيد  جدا البيض ونزود تدريجيا السكر
 ونستمر في الضرب وماننساش الفانيليا ومعلقة
 خل لحد ما يبقه البيض بقه كريمى نضع الزيت
ونقلب وبعدين الحليب  نكون ناخلين الدقيق
مع البودر مع الكاكاو الخام ونقلب واحده
 واحده لحد مايختفى الدقيق خالص وفي
 اتجاه واحد نكون محضرين صنيه ومبطننها
بشويه زيت ودقيق ونحط الخليط فيها
وندخلها ف الفرن
اما تستوى نطلعها تبرد خااالص ونخرمها
بالشوكه كلها
الخطوه التانيه 😋😋😋
هتجيب كوبايه حليب كبيره ونضع ملعقتين
نسكويك ونقلب  جيداوبعد كده نضعها على
الكيكه بعد ماتبرد  عشان ماتعجنش منك
الخطوة الثالثه😋😋😋
نحضر الكريم شانتيه وممكن نستبدل الكريم
 شانتيه ببودرة موس الشوكولانه موجوده فى
 محلات اللى بتبيع لوازم الحلويات
نكمل بقا الكريمه تكون زيرو سكر يا جماعه عشان
 كده كده هنضع عليها شيكولاته بعد ما ضربنا
 الكريم شانتيه هتكون مسيحيين الشيكولاته
 الخام نسخن شويه حليب ونكون باشرين
 الشيكولاته او مقطعنها قطع صغيره ونفضل
 نقلب جيدا لحد ماتسيح معانا نحضر نصف
 الشيكولاته السائحه ونضعها علي الكريم شانتيه
ونضرب ضربه كمان بالمضرب لحد ما بيبقه اللون
كاكاوى هتضعي الكريمه على الكيكه ونتركها فى
 التلاجه شويه تمسك وبعد كده طلعيها نضع
عليها صوص الشوكولاته
فى طريقه تانيه للصوص وبتبقي برده تحفه بعد
 ماتضربي الكريمه
هتعملى صوص الجاتوه شاتوة بس زودى معاه
 كيس نسكافيه بالنبدق ولما يجهز الصوص انزلى
 بشويه منه على الكريمه واضربهم كويس مع بعض
 والجزء الباقى من صوص الشوكولاته ضعيه على
 الكريمه وزوقيه براحتك زى اللى فى الصورة
   وبالف هنا😍😋😍

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013