كتبت عايده السحراوي
اسم الوصفه تورته
مقدمه من :الشيف عبير درويش
مده التحضير .15دقيقه
مده الطهى 30 دقيقه
المكونات
كوب وربع دقيق
كوب سكر بودر
ملعقه كبيره نشا
ملعقه كبيره محسن جيل
نصف باكو بيكنج بودر
٦ بيضات
فانيليا
نصف كوب ماء مثلج
الحشو والتحليز كريم شانتيه
التزيين جناش شكولاته وفاكهه
مقطعه
جيلى لتلميح الفاكهه
الطريقه
نخفق كل مقادير الكيك مع بعض لمده ربع ساعه حتى يفتح لونها وتتصاعف واضعها بصينيه مبطنه بورق ذبده وادخلها فرن ساخن مسبقا لمده نصف ساعه وتبرد تماما ثم اضعها بالثلاجه لتانى يوم اقسمها على ٣ قطع واحشيها كريم شانتيه مخفوق باللبن مثلج وازين بالجناش والفاكهه
اسم الوصفه تورته
مقدمه من :الشيف عبير درويش
مده التحضير .15دقيقه
مده الطهى 30 دقيقه
المكونات
كوب وربع دقيق
كوب سكر بودر
ملعقه كبيره نشا
ملعقه كبيره محسن جيل
نصف باكو بيكنج بودر
٦ بيضات
فانيليا
نصف كوب ماء مثلج
الحشو والتحليز كريم شانتيه
التزيين جناش شكولاته وفاكهه
مقطعه
جيلى لتلميح الفاكهه
الطريقه
نخفق كل مقادير الكيك مع بعض لمده ربع ساعه حتى يفتح لونها وتتصاعف واضعها بصينيه مبطنه بورق ذبده وادخلها فرن ساخن مسبقا لمده نصف ساعه وتبرد تماما ثم اضعها بالثلاجه لتانى يوم اقسمها على ٣ قطع واحشيها كريم شانتيه مخفوق باللبن مثلج وازين بالجناش والفاكهه
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق