كتبت عايده السحرواي
اسم الوصفه:البسبوسه
مقدمه من : رودي يوسف
مده التحضير: 15دقيقه
مده التسويه: 25دقيقه
المقادير
٤كوب سميد
كوب سكر
كوب حليب
ثلاث اربع كوب سمنه بلدي
نصف كوب عسل ابيض
معلقه صغيره بيكنج بودر
الشربات
٢كوب سكر
٢كوب ماء
ملعقة سمنه بلدي
عصير ليمونه
فانيليا
الطريقه
بتخلطي السميد مع جوز الهند
والبكنج بودر وبتدفي السمنه
علي النار تدفيه بس وتسكبيها
علي السميد وتدعكيها جيدا
بحيث السميد يشرب السمنه
وبعدين وبتدفي الحليب مع
السكر والعسل يدوب مع بعض
وبتصبي علي السميد تقليب
خفيف اوعي تعجبني وتدهني
الصنيه سمنه وتصبي الخليط
واخبطي الصنيه علي الرخامه
علشان تتوزع في الصنيه و
تضعيها في الفرن علي درجة
حرارة 200 تحمر من تحت و
بعدين ترفعيها تخد وش وهي
سخنه والشربات سخن تسقيها
وضعيها في الفرن وهو مطفي
5دقايق وبعدين تغطيها
وبالف هنا
اسم الوصفه:البسبوسه
مقدمه من : رودي يوسف
مده التحضير: 15دقيقه
مده التسويه: 25دقيقه
المقادير
٤كوب سميد
كوب سكر
كوب حليب
ثلاث اربع كوب سمنه بلدي
نصف كوب عسل ابيض
معلقه صغيره بيكنج بودر
الشربات
٢كوب سكر
٢كوب ماء
ملعقة سمنه بلدي
عصير ليمونه
فانيليا
الطريقه
بتخلطي السميد مع جوز الهند
والبكنج بودر وبتدفي السمنه
علي النار تدفيه بس وتسكبيها
علي السميد وتدعكيها جيدا
بحيث السميد يشرب السمنه
وبعدين وبتدفي الحليب مع
السكر والعسل يدوب مع بعض
وبتصبي علي السميد تقليب
خفيف اوعي تعجبني وتدهني
الصنيه سمنه وتصبي الخليط
واخبطي الصنيه علي الرخامه
علشان تتوزع في الصنيه و
تضعيها في الفرن علي درجة
حرارة 200 تحمر من تحت و
بعدين ترفعيها تخد وش وهي
سخنه والشربات سخن تسقيها
وضعيها في الفرن وهو مطفي
5دقايق وبعدين تغطيها
وبالف هنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق