كتبت عايده السحراوي
اسم الوصفه: بسكوت سادة و بالكاكاو
محشو كريمه الجبنة والكاكاو
مقدم من : كريمه علي
مده التحضير: 30دقيقه
مده التسويه : 10دقائق
المقادير
🍭🍭
نصف كوب سكر بودره
نصف كوب حليب سائل
نصف كوب زيت
ببصة
فانيليا
معلقة خل
نصف كوب كاكاو خام
3 معالق كبار نشا
حوالي كوب ونصف دقيق
معلقة صغيره بيكنج بودر
رشة ملح
الطريقه
🍭🍭
في الخلاط نضع المكونات السائله ونضربها
جيدا ( السكر والحليب والزيت والفانليا )
ثم تصب في طبق عميق في إناء ننخل
المكونات الجافه ( الكاكاو والنشا والدقيق
والبيكنج بودر والملح )
نضيف المكونات الجافه علي السائله ونقلب
بأطراف الأصابع وممكن تحتاج دقيق حسب
العجينه حتى تتكون عجينه لينه صالحه للفرد
ثم تغطى وتترك ربع ساعه في الثلاجة ترتاح
ثم تفرد العجينه فرد خفيف وتقطع علي شكل
دائره صغيره بواسطه قطاعه أو قاع كوب
ثم ترص علي صاج مدهون زيت ثم تدخل
الفرن المتسخنه قبلها علي نار وسط حتى
تستوى ثم تترك تبرد ثم نحشي بين كل
اتنين كريمة الجبنه
مقادير كريمة الجبنه
2 معلقة كبيره جبنه طريه مع كوب إلا
ربع سكر بودره مع فانبليا ونضربهم
ونضيف معلقة ماء او حليب مثلج
ونضرب جيدا
ملحوظه
انا ضيفت معلقتين كبيره كريم شانتيه
بودر لتحسين الطعم
قبل كده عملت البسكوت ده بالفانيليا
وحفظت الصور لطريقة التشكيل
الف هنا
اسم الوصفه: بسكوت سادة و بالكاكاو
محشو كريمه الجبنة والكاكاو
مقدم من : كريمه علي
مده التحضير: 30دقيقه
مده التسويه : 10دقائق
المقادير
🍭🍭
نصف كوب سكر بودره
نصف كوب حليب سائل
نصف كوب زيت
ببصة
فانيليا
معلقة خل
نصف كوب كاكاو خام
3 معالق كبار نشا
حوالي كوب ونصف دقيق
معلقة صغيره بيكنج بودر
رشة ملح
الطريقه
🍭🍭
في الخلاط نضع المكونات السائله ونضربها
جيدا ( السكر والحليب والزيت والفانليا )
ثم تصب في طبق عميق في إناء ننخل
المكونات الجافه ( الكاكاو والنشا والدقيق
والبيكنج بودر والملح )
نضيف المكونات الجافه علي السائله ونقلب
بأطراف الأصابع وممكن تحتاج دقيق حسب
العجينه حتى تتكون عجينه لينه صالحه للفرد
ثم تغطى وتترك ربع ساعه في الثلاجة ترتاح
ثم تفرد العجينه فرد خفيف وتقطع علي شكل
دائره صغيره بواسطه قطاعه أو قاع كوب
ثم ترص علي صاج مدهون زيت ثم تدخل
الفرن المتسخنه قبلها علي نار وسط حتى
تستوى ثم تترك تبرد ثم نحشي بين كل
اتنين كريمة الجبنه
مقادير كريمة الجبنه
2 معلقة كبيره جبنه طريه مع كوب إلا
ربع سكر بودره مع فانبليا ونضربهم
ونضيف معلقة ماء او حليب مثلج
ونضرب جيدا
ملحوظه
انا ضيفت معلقتين كبيره كريم شانتيه
بودر لتحسين الطعم
قبل كده عملت البسكوت ده بالفانيليا
وحفظت الصور لطريقة التشكيل
الف هنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق