كتبت عايده السحراوي
السلام عليكم
مقدم من: غاده المصري
اسم الوصفة: باتيه وكروسون
مده التحضير: 15 دقيقه
مدة التخمير: 60 دقيقه
المقادير
كيلو دقيق
2علبة زبادي
6معالق لبن بودرة
3معالق سكر
½كوب زيت
باكو خميرة
باكو بيكنج بودر
زبدة بدرجة حرارة المطبخ
ذرة ملح
ماء دافىء للعجن
الحشوات
جبنة بيضه جبنة شيدر المتواجد
الطريقة
نحضر ربع كوب ماء دافئ ونضع فيه
السكر والخميرة والاختبار الخميرة
ثم نحضر بولة ونضع كل المكونات
الجافة مع بعض علي الدقيق ثم نضع
الخميرة بعد التأكد من فورنها ثم نضيف
الزيت ونعجن بالماء الدافئ ثم نتركها
تخمر وبعد ذللك نشكهالها علي هيئه
كور انا عمالت 12كورة وبعدين فردنها
كل واحده مقاس التانيه وبين كل واحدة
واحدة ندهنها زبده جيدا كل، 6كورات
فوق بعض بعد، فردهم طبعا وندخلها
الفريزر لمدة ¼ساعة ثم نخرجها ونفردها
½سم ثم نبدا، بالتقسم علي هيئه مثلثات
ونحشيها ونلفها كما موضوح. بالصوره او
حسب الذوق ونفرد شكل تاني، مربعات
ونحشية ونلفه ايضا ونتركة يخمر مرة
تانية ثم ندهن الوجة بالحليب ونسكافية
وبياض بيضة ويدخل الفرن
وانشالله صحتين
السلام عليكم
مقدم من: غاده المصري
اسم الوصفة: باتيه وكروسون
مده التحضير: 15 دقيقه
مدة التخمير: 60 دقيقه
المقادير
كيلو دقيق
2علبة زبادي
6معالق لبن بودرة
3معالق سكر
½كوب زيت
باكو خميرة
باكو بيكنج بودر
زبدة بدرجة حرارة المطبخ
ذرة ملح
ماء دافىء للعجن
الحشوات
جبنة بيضه جبنة شيدر المتواجد
الطريقة
نحضر ربع كوب ماء دافئ ونضع فيه
السكر والخميرة والاختبار الخميرة
ثم نحضر بولة ونضع كل المكونات
الجافة مع بعض علي الدقيق ثم نضع
الخميرة بعد التأكد من فورنها ثم نضيف
الزيت ونعجن بالماء الدافئ ثم نتركها
تخمر وبعد ذللك نشكهالها علي هيئه
كور انا عمالت 12كورة وبعدين فردنها
كل واحده مقاس التانيه وبين كل واحدة
واحدة ندهنها زبده جيدا كل، 6كورات
فوق بعض بعد، فردهم طبعا وندخلها
الفريزر لمدة ¼ساعة ثم نخرجها ونفردها
½سم ثم نبدا، بالتقسم علي هيئه مثلثات
ونحشيها ونلفها كما موضوح. بالصوره او
حسب الذوق ونفرد شكل تاني، مربعات
ونحشية ونلفه ايضا ونتركة يخمر مرة
تانية ثم ندهن الوجة بالحليب ونسكافية
وبياض بيضة ويدخل الفرن
وانشالله صحتين
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق