الاثنين، 14 يناير 2019

أطعم وأنضف طحينه بيتي من شيفتنا المبدعة رودي يوسف

كتبت عايده السحراوي
اسم الوصفه: الطحينه الخام البيتي
مقدمه من. : رودي يوسف
مده التحضير: 15دقيقه

المكونات

١/٤ كيلو سمسم ابيض
كوب  دقيق 
كوب زيت
١/٤ معلقه صغيره ملح

الطريقه
فى طاسه على نار هاديه نحمص السمسم 
مش يغير لونه ويترك يبرد وفى نفس
الطاسه نحمص الدقيق  علشان نطلع
 منه الرطوبهونطحن السمسم البارد
يطحن ناعم ( يكون ناعم خالص
تحسى انه فى زيت من عوامل نجاح
 الطحينه ان يكون السمسم ناعم خالص
وفى الخلاط نضع السمسم الناعم
والدقيق والملح و نضع عليه نصف
 الزيت ويضرب ثم نضع  باقى الزيت 
ونضرب حتى يكون الخليط
ناعم ثم يعبأ فى  البرطمان
 وبالهنا ⁦

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013