كتبت عايده السحراوي
اسم الوصفه:
ميني كرواسون بطريقة الشيف المبدع محمود عطيه
كيلو دقيق قوي
بيضتان
٢٠جرام ملح
٢٠جرام خميره ولو خميرة
الافران الخميره بيره بنضاعف
الكميه يبقي ٦٠
٥٠جرام لبن بودره
٥٠جرام سكر
٥٥٠جرام ماء
نصف كيلو زبده
الطريقه
نضع المكونات علي بعض ولا
يضاف الماء مره واحده نضيفها
تدريجيا حتي تصبح عجينه
متماسكه وتكون المياه ساقعه
حتي نأخر عملية التخمير
ونصف كيلو زبدة التوريق
كله عجن مباشر ومابنريحش
العجين بنشتغل علي طول
بندي العجين بونطتين مجوز
ولما نشكل نتركه يخمر
وندهن الوجه صفار بيضه و
شويةحليب فانيليا
اسم الوصفه:
ميني كرواسون بطريقة الشيف المبدع محمود عطيه
كيلو دقيق قوي
بيضتان
٢٠جرام ملح
٢٠جرام خميره ولو خميرة
الافران الخميره بيره بنضاعف
الكميه يبقي ٦٠
٥٠جرام لبن بودره
٥٠جرام سكر
٥٥٠جرام ماء
نصف كيلو زبده
الطريقه
نضع المكونات علي بعض ولا
يضاف الماء مره واحده نضيفها
تدريجيا حتي تصبح عجينه
متماسكه وتكون المياه ساقعه
حتي نأخر عملية التخمير
ونصف كيلو زبدة التوريق
كله عجن مباشر ومابنريحش
العجين بنشتغل علي طول
بندي العجين بونطتين مجوز
ولما نشكل نتركه يخمر
وندهن الوجه صفار بيضه و
شويةحليب فانيليا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق