كتبت عايده السحراوي
اسم الوصفه:كبسة بلسان العصفور
مقدمه من : شيف صفاء
مده التحضير : 20دقيقه
مده الطهي : 25دقيقه
المكونات
نصف كجم لحمه موزه
ملعقه زيت
ملعقه زبده
لسان عصفور
٣قرنفل
بابريكا
ملح
فلفل أسمر
كسبره
قرفه خشب
لومي
قرن فلفل حامي
٢ملعقه صلصه
٢طماطم مبشوره
لتر ماء
بصله مبشوره
الطريقه
اوفر من الرز البسمتى وتغييير
شوحت فى الزيت والزبدة القرنفل وننزل
عليها باللحمة موزة او كباب حلة وشوحت
تاخد صدمة ولون ثم البابريكا وكسبرة
وكركم فلفل اسود وم ملح و2 لومى وعود
قرفة خشب ونزلت ببصلة مفرومة وقرن فلفل
حامى تشويحة ثم ننزل بالصلصة والطماطم
المبشورة والماء المغلي وهديت وغطيت لحد
ماللحمة استوت 3/4سوى ضيفت كيس لسان
عصغور محمص تحت الشواية بدون دهون
وضبطت الماء بحيث تكون فوقها بسم وغطيت
حتي تمام النضج وقدمته بالف هنا
اسم الوصفه:كبسة بلسان العصفور
مقدمه من : شيف صفاء
مده التحضير : 20دقيقه
مده الطهي : 25دقيقه
المكونات
نصف كجم لحمه موزه
ملعقه زيت
ملعقه زبده
لسان عصفور
٣قرنفل
بابريكا
ملح
فلفل أسمر
كسبره
قرفه خشب
لومي
قرن فلفل حامي
٢ملعقه صلصه
٢طماطم مبشوره
لتر ماء
بصله مبشوره
الطريقه
اوفر من الرز البسمتى وتغييير
شوحت فى الزيت والزبدة القرنفل وننزل
عليها باللحمة موزة او كباب حلة وشوحت
تاخد صدمة ولون ثم البابريكا وكسبرة
وكركم فلفل اسود وم ملح و2 لومى وعود
قرفة خشب ونزلت ببصلة مفرومة وقرن فلفل
حامى تشويحة ثم ننزل بالصلصة والطماطم
المبشورة والماء المغلي وهديت وغطيت لحد
ماللحمة استوت 3/4سوى ضيفت كيس لسان
عصغور محمص تحت الشواية بدون دهون
وضبطت الماء بحيث تكون فوقها بسم وغطيت
حتي تمام النضج وقدمته بالف هنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق