كتبت / عايده السحراوي
اسم الوصفه: خلطة بقسماط جبارة للتحمير
مقدمه من : كريمه علي
مده التحضير: 10دقائق
المقادير
🌹🌹
2كوب بقسماط ناعم النوع اللى نحبه
نصف كوب دقيق ذرة ابيض
نصف كوب دقيق ذرة اصفر
نصف كوب سميد
نصف كوب دقيق
وممكن نصف كوب شوفان الي بيحب
كوب كورن فليكس ابيض متكسر او
كورن فليكس للتحمير من العطار
معلقة صغيرة بابريكا
معلقة صغيرة توم بودرة
2معلقة صغيرة نشا
2 معلقة صغيرة ملح
رشه جوز الطيب
جنزبيل
معلقة صغيرة فلفل اسمر او شطة
واللي بيحب بهارات حسب مابيحب
الطريقة
😉😉
نحضر طبق ونضع البقسماط والكورن فليكس
وكل التوابل والنشا وكل ماسبق نقلب جيدا
وبكده عندنا خلطة بقسماط للتحمير ونضعها
بكيس وبالتلاجة
عند تحمير الدجاج المسلوقة او ستريبس او
الناجتس نأخذ شوية من خلطة البقسماط بطبق
ونضع عليها رشة توابل دجاج
عند تحمير السمك الفيليه نأخذ شوية من خلطة
البقسماط بطبق ونضع عليها رشة كزبرة ناشفة
ورشة كمون ممكن كمان عند تحمير السمك
البلطى ناخذ على الدقيق شوية من خلطة
البقسماط لكل كوب دقيق 2معلقة كبيرة
بقسماط ونضع عليهم برده رشة كزبرة ناشفة
ورشة كمون ونقلب
عند تحمير البفتيك او الكبدة او الكفتة البانية
نأخذ شوية من خلطة البقسماط بطبق ونضع
رشة توابل لحمة
لتحمير البطاطس البانية نأخذ شوية من خلطة
البقسماط بطبق ونضع عليها رشة كمون وكزبرة
ناشفة وأخيرا كما موضوع بالصور ايه رأيكم بقا
وكمان قبل رمضان صدقوني حتفررررررررق كتير👍
اسم الوصفه: خلطة بقسماط جبارة للتحمير
مقدمه من : كريمه علي
مده التحضير: 10دقائق
المقادير
🌹🌹
2كوب بقسماط ناعم النوع اللى نحبه
نصف كوب دقيق ذرة ابيض
نصف كوب دقيق ذرة اصفر
نصف كوب سميد
نصف كوب دقيق
وممكن نصف كوب شوفان الي بيحب
كوب كورن فليكس ابيض متكسر او
كورن فليكس للتحمير من العطار
معلقة صغيرة بابريكا
معلقة صغيرة توم بودرة
2معلقة صغيرة نشا
2 معلقة صغيرة ملح
رشه جوز الطيب
جنزبيل
معلقة صغيرة فلفل اسمر او شطة
واللي بيحب بهارات حسب مابيحب
الطريقة
😉😉
نحضر طبق ونضع البقسماط والكورن فليكس
وكل التوابل والنشا وكل ماسبق نقلب جيدا
وبكده عندنا خلطة بقسماط للتحمير ونضعها
بكيس وبالتلاجة
عند تحمير الدجاج المسلوقة او ستريبس او
الناجتس نأخذ شوية من خلطة البقسماط بطبق
ونضع عليها رشة توابل دجاج
عند تحمير السمك الفيليه نأخذ شوية من خلطة
البقسماط بطبق ونضع عليها رشة كزبرة ناشفة
ورشة كمون ممكن كمان عند تحمير السمك
البلطى ناخذ على الدقيق شوية من خلطة
البقسماط لكل كوب دقيق 2معلقة كبيرة
بقسماط ونضع عليهم برده رشة كزبرة ناشفة
ورشة كمون ونقلب
عند تحمير البفتيك او الكبدة او الكفتة البانية
نأخذ شوية من خلطة البقسماط بطبق ونضع
رشة توابل لحمة
لتحمير البطاطس البانية نأخذ شوية من خلطة
البقسماط بطبق ونضع عليها رشة كمون وكزبرة
ناشفة وأخيرا كما موضوع بالصور ايه رأيكم بقا
وكمان قبل رمضان صدقوني حتفررررررررق كتير👍
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق