كتبت / عايده السحراوي
اسم الوصفه:لحمة راس بالبصل
مقدمه من: همت مصطفي
مدة التحضير: 20دقيقه
مدة الطهي: 45دقيقه
المكونات
لحمه
بصل
توابل
ملح
فلفل
كاري
بابريكا
بهارات
حبهان بودر
ورق لورا
سماق زنجبيل
الطريقه
تغسل اللحمه جيدا ونضع عليها
بصل وثوم مفروم ومعلقتين زيت
والتوابل مع التقليب حتي يتغير
لونها نضيف الماء المغلي وتترك
لتنضج وتقدم مع الصوص
اسم الوصفه:لحمة راس بالبصل
مقدمه من: همت مصطفي
مدة التحضير: 20دقيقه
مدة الطهي: 45دقيقه
المكونات
لحمه
بصل
توابل
ملح
فلفل
كاري
بابريكا
بهارات
حبهان بودر
ورق لورا
سماق زنجبيل
الطريقه
تغسل اللحمه جيدا ونضع عليها
بصل وثوم مفروم ومعلقتين زيت
والتوابل مع التقليب حتي يتغير
لونها نضيف الماء المغلي وتترك
لتنضج وتقدم مع الصوص
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق