كتبت / عايده السحراوي
اسم الوصفه : ورق العنب ودجاجه محشية
فريك وسلطة الفاصوليا الحمرا
مقدم من : صفاء بدير
مده التحضير: 45دقيقه
مده الطهي: 60دقيقه
مقادير وطريقه ورق العنب
نصف كيلو ورق عليهم 3كوب رز واضيف
عليهم بصله مبشور وكسبرة وبقدونس و
شبت وديبس رمان و2مرقة دجاج وملح
وفلفل وزيت زيتون مع معلقة سمنة جنه و
بعدين اخلطهم واحشي الورق
طريقة الدجاجه بالفريك اغسلها جيدا وابشر
بصل واشوحه حتي يصفر اضيف الكبدة و
القوانص وانزل معلقه قرفه صغيره واتركها
تتشوح وانزل بالفريك واديله كوب ماء مع
ملح وفلفل وبعد يبرد واحشي الدجاجه
واعمل لها تشوك في الزبده وانزل عليها
بماء ساخن واتركها تنضج
طريقة السلطه
كرنب سلطه خس كابوتشا فلفل الوان
جزر وخيار وفاصوليا حمرا وانزل عليهم
معلقة كاتشب ومايونيز ومسطرده وذره
ملح واقلبهم ومعلقه خل وتقدم ساقعه
اسم الوصفه : ورق العنب ودجاجه محشية
فريك وسلطة الفاصوليا الحمرا
مقدم من : صفاء بدير
مده التحضير: 45دقيقه
مده الطهي: 60دقيقه
مقادير وطريقه ورق العنب
نصف كيلو ورق عليهم 3كوب رز واضيف
عليهم بصله مبشور وكسبرة وبقدونس و
شبت وديبس رمان و2مرقة دجاج وملح
وفلفل وزيت زيتون مع معلقة سمنة جنه و
بعدين اخلطهم واحشي الورق
طريقة الدجاجه بالفريك اغسلها جيدا وابشر
بصل واشوحه حتي يصفر اضيف الكبدة و
القوانص وانزل معلقه قرفه صغيره واتركها
تتشوح وانزل بالفريك واديله كوب ماء مع
ملح وفلفل وبعد يبرد واحشي الدجاجه
واعمل لها تشوك في الزبده وانزل عليها
بماء ساخن واتركها تنضج
طريقة السلطه
كرنب سلطه خس كابوتشا فلفل الوان
جزر وخيار وفاصوليا حمرا وانزل عليهم
معلقة كاتشب ومايونيز ومسطرده وذره
ملح واقلبهم ومعلقه خل وتقدم ساقعه
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق