الخميس، 20 يونيو 2019

وصفه جديد( النواعم ) من تقديم الشيف المتميز الخواجه ناجي أخبار العرب كتبت Batot Ahmed

الطريقه 375 جرام سميط بسبوسه 175 جرام سكر بدره 175 جرام دقيق 175 جرام زبده فرن 50 جرام جوز هند ناعم ورقه بكينج بودر 2 ورقه فانليا ابس ده كلو مع بعض زي الكسكوسي وبعد كيدا احط 3 بيضات واعجن هتلاقي العجينه طريت اجيب صينيه وسط وادهنها سمنه على خفيف وافرد فيها العجين وابل ايدي مياه وافردها بعد ما أفرادها المعها بيض وادخلها الفرن على درجه حراره 200 تاخد اللون الذهبي واطلع واعسل على طول طريقه العسل لتر مياه مع كيلو اللي ربع سكر مع نص كوب عسل كلوكوز اول مايغلي احط بترف المعلقه الصغيره ملح ليمون واسيبو يغلي لمده 10 دقائق العسل يكون بارد أو دافي

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013