الجمعة، 23 أغسطس 2019

بسكويت بالزبدة مقدم من الشيف مها ابراهيم

كتبت غادة المصري،
المقادير
3كوب دقيق ربع كيلو ذبده بحرارة الغرفه كوب سكر بودره 
2معلقه كاكاو خام كبيره بيضه ذره ملح 

الطريقه
في العجان نضع الذبده ونضرب ثم السكر البودره ونضرب ثم البيضه ورشه فانيليا ثم الدقيق عليه ذره الملح ونلم العجيبه ثم نقسمها نصف ابيض والنصف التاني نضيف عليه الكاكاو ونلم لو نشفت شويه نضيف معلقه لبن تترك العجينه
10 دقائق
 ثم تكور كلها كور صغيره جدا كل بسكويته 6كور نصر
جمب بعض ابيض جمبها بني وتضغط علي كف ايدك ونلفها
تطلع الشكل الموضح في صاج مدهون نرص
تدخل الفرن 15 دقيقه وصحه وهنا

التحضير 30 دقيقه
الطهي 15 دقيقه

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013