الجمعة، 23 أغسطس 2019

كفتة مشوية مقدمة من الشيف اميره العبد

كتبت غادة المصري
مده التحضير..ربع ساعه
مده الطهي ثلث ساعه
المقادير
........
كيلو مفروم
ربع ليه أو بوش
100 جم بصل بدون ميه
100 جم برغل منقوع
ملح فلفل بهار مشاوي كيس حاتي
ميه بصل عليها ملح فلفل بهار
معلقه بيكج بودر
معلقه بابريكا

الطريقه
...   
يخلط كل المكونات على بعض بالكبه.....
تترك بالتلاجه لمده نص ساعه
تطلع وتصبع على الاسياخ بميه البصل وتشوي بألف هنا ملحوظه ......عند وضعها على الفحم تقلب كل نص دقيقه لكي تاخد صدمه علشان ما تفكش من السيخ بألف هنا....🍴🍔🍗🍆🍟..

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013