الثلاثاء، 31 مارس 2020

طريقه عمل بوريك الافران

اسم الوصفه بوريك الافران

مقدمه من فاتن فريد
مده التحضير ١٠دقايق
مده الطهي ربع ساعه

المقادير

كيلو دقيق
ربع كوب زيت
علبه زبادي
م ك سكر
م ك خميره
م ك خل
م ك بيكنج بودر
٢ م ك لبن بودر
م ك صلصه
رشه ملح
ماء دافيء للعجن

للحشو
جبنه بيضا
زيتون

للوجه
ربع كوب لبن
م ص سكر
ربع م ص نسكافيه

للوجه
حبه البركه

الطريقه

ندوب الخميره والسكر في نص كوبايه مايه دافيه
نضع الدقيق والبيكنج بودر واللبن البودر والملح والخل والزبادي والزيت وقلبيهم سوا ثم نضع  خليط الخميره
ندوب الصلصه في كوبايه مايه ونضعها علي العجينه حتي تلم العجينه بيها  لحد ماتبقي عجينه طريه
نسبها تخمر لمده ساعه وبعدين نفردها مدورة ونحشوها بالجبنه والزيتون ونقفلها زي القطايف ونلفها ونسيبها تتخمر لمده ربع ساعه
ندهن الوش وعليه حبه البركه او السمسم ودخلها الفرن لمده ربع ساعه

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013