الجمعة، 20 مارس 2020

أجنحه الفراخ المقرمشه

اسم الوصفه أجنحة الفراخ المقرمشه

مقدمه من شيف فاتن فريد
مده التحضير ١٠دقايق
مده الطهي ربع ساعه
 المقادير
خلطه البهارات
ملعقة كبيرة من كلا من
 (ثوم بودر- بصل بودر،-كاري،-كركم،-،بابريكا
ورق لورا بودر-،زعتر بودر
فلفل اسود بودر)

أجنحة  فراخ مسلوقه
2م ك من خلطه البهارات
ملح
٢كوب دقيق
م ك بيكنج بودر
2م ك نشا
نص كوب بقسماط مطحون
الطريقه
اسلقي أجنحة  الفراخ ٣/٤ سلقه وسبيها تبرد 
اقسمي الدقيق علي بولتين
بوله منهم يكون فيها الدقيق والنشا والبقسماط المطحون والبيكنج بودر ومعلقه الخلطه  والملح
والبوله التانيه فيها الدقيق ومعلقة من الخلطه  والملح وبعدين حطى المايه لحد مايبقي القوام سائل تقيل
حطى الأجنحه في الخلطه السايله وبعدين في الخلطه الجافة وتحميرها في زيت غزير

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013