اسم الوصفه أجنحة الفراخ المقرمشه
مقدمه من شيف فاتن فريد
مده التحضير ١٠دقايق
مده الطهي ربع ساعه
المقادير
خلطه البهارات
ملعقة كبيرة من كلا من
(ثوم بودر- بصل بودر،-كاري،-كركم،-،بابريكا
ورق لورا بودر-،زعتر بودر
فلفل اسود بودر)
أجنحة فراخ مسلوقه
2م ك من خلطه البهارات
ملح
٢كوب دقيق
م ك بيكنج بودر
2م ك نشا
نص كوب بقسماط مطحون
الطريقه
اسلقي أجنحة الفراخ ٣/٤ سلقه وسبيها تبرد
اقسمي الدقيق علي بولتين
بوله منهم يكون فيها الدقيق والنشا والبقسماط المطحون والبيكنج بودر ومعلقه الخلطه والملح
والبوله التانيه فيها الدقيق ومعلقة من الخلطه والملح وبعدين حطى المايه لحد مايبقي القوام سائل تقيل
حطى الأجنحه في الخلطه السايله وبعدين في الخلطه الجافة وتحميرها في زيت غزير
مقدمه من شيف فاتن فريد
مده التحضير ١٠دقايق
مده الطهي ربع ساعه
المقادير
خلطه البهارات
ملعقة كبيرة من كلا من
(ثوم بودر- بصل بودر،-كاري،-كركم،-،بابريكا
ورق لورا بودر-،زعتر بودر
فلفل اسود بودر)
أجنحة فراخ مسلوقه
2م ك من خلطه البهارات
ملح
٢كوب دقيق
م ك بيكنج بودر
2م ك نشا
نص كوب بقسماط مطحون
الطريقه
اسلقي أجنحة الفراخ ٣/٤ سلقه وسبيها تبرد
اقسمي الدقيق علي بولتين
بوله منهم يكون فيها الدقيق والنشا والبقسماط المطحون والبيكنج بودر ومعلقه الخلطه والملح
والبوله التانيه فيها الدقيق ومعلقة من الخلطه والملح وبعدين حطى المايه لحد مايبقي القوام سائل تقيل
حطى الأجنحه في الخلطه السايله وبعدين في الخلطه الجافة وتحميرها في زيت غزير
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق