اسم الوصفه رول الفراخ محشي لحمة مفرومة
مقدمه من شيف فاتن فريد
مده التحضير ١٥دقيقة
مدة الطهى ٢٠ دقيقة
المقادير
نصف كيلوصدور مفرومة
بصلة مبشورة
ملح
فلفل اسود
بهارات فراخ
ربع كوب بقسماط ناعم
ملعقة صغيرة كاري
بيضة
جبنة رومي
جبنة موتزايلا
مقادير الحشو
١٠٠جرام لحمة مفرومة
بصلة مبشورة
ملح
فلفل أسود
حبهان ناعم
بابريكا
الطريقة
اول خطوة هنتبل صدور الفراخ مع بصله مفرومه ناعم و ملح وفلفل اسود وبهارات فراخ و رشه كاري و عليها ربع كوب بقسماط ناعم وبيضه ونقلبها ونحضر كيس ثلاجة ونفرد الفراخ عليه
الحشو
هنتبل اللحمة المفرومة
بالبصلة المبشورة و ملح وفلفل اسود وبابريكا حبهان ناعم ونقلبهم كويس
هنفرد اللحمه علي الفراخ ونضع الجبنه الرومي والموتزاريلا والفلفل الألوان هانلف الرول ع بعض نقفلو زي البونبون ونجيب استريتش ونلفها ثانية ونلف في ورق فويل ونضعه في مياه مغلية ونتركها حتى تنضج ساعة الاربع وبعد ذلك نفك الفويل ونحمرها في الزيت ويقدم مع الارز وبالهنا والشفا
مقدمه من شيف فاتن فريد
مده التحضير ١٥دقيقة
مدة الطهى ٢٠ دقيقة
المقادير
نصف كيلوصدور مفرومة
بصلة مبشورة
ملح
فلفل اسود
بهارات فراخ
ربع كوب بقسماط ناعم
ملعقة صغيرة كاري
بيضة
جبنة رومي
جبنة موتزايلا
مقادير الحشو
١٠٠جرام لحمة مفرومة
بصلة مبشورة
ملح
فلفل أسود
حبهان ناعم
بابريكا
الطريقة
اول خطوة هنتبل صدور الفراخ مع بصله مفرومه ناعم و ملح وفلفل اسود وبهارات فراخ و رشه كاري و عليها ربع كوب بقسماط ناعم وبيضه ونقلبها ونحضر كيس ثلاجة ونفرد الفراخ عليه
الحشو
هنتبل اللحمة المفرومة
بالبصلة المبشورة و ملح وفلفل اسود وبابريكا حبهان ناعم ونقلبهم كويس
هنفرد اللحمه علي الفراخ ونضع الجبنه الرومي والموتزاريلا والفلفل الألوان هانلف الرول ع بعض نقفلو زي البونبون ونجيب استريتش ونلفها ثانية ونلف في ورق فويل ونضعه في مياه مغلية ونتركها حتى تنضج ساعة الاربع وبعد ذلك نفك الفويل ونحمرها في الزيت ويقدم مع الارز وبالهنا والشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق