كبسه بالفرن بالريش الضاني
محتاجه تحضيرات قبل البدء في عملها حتي تحصلين علي الشكل والطعم الجمالي
ريش غنم اما طول الريش او منفرده حتي لا اقوم بتعقيد الوصفه
بصل مقطع ناعم
ثوم مفروم
جنزبيل مفروم
طماطم مقطعه
طماطم مفرومه
صلصه طماطم
ملح
مرقه دجاج
بهارات كبسه او المتواجد عندك بالمطبخ
بهارات حصي ورق رولا وهيل وقرنفل وليمون اسود وقرفه
زيت
عصير ليمون
كميه من الارز البسمتي او اي ارز امريكي هندي يغسل ويصفي
اولا تبيلي الريش بالملح والفلفل وضعيهم بالفرن حتي تصفي الماء الموجود بيها
في قدر ضعي الزيت والبصل والثوم والجنزبيل حتي تذبل ويصبح لونها ذهبي اللون
ضعي الصلصه والطماطم والطماطم المضروبه ومرقه الدجاج وتبلي بالبهارات والملح
والبهارات الحصي ومرقه الدجاج وتتاكدي ان الطعم والمذاق عالي وضعي الريش مده نصف ساعه مع ازاله الزفره كلما ظهرت انشلي الريش خارج القدر وجهزي صينه فرن تفتح او بايريكس للفرن اي الموجود لدي حضرتك بمطبخك لان لو حضرتك محتاجه تكون بهذا الشكل ضروري صينيه تفتح
رصي الريش باحتراف بحواف الصينيه
ضعي الارز المغسول علي المرقه مده 10 دقايق اسكبي الارز في وسط الريش بحيث تكون الريش علي حواف الصينه
اكيد الفرن جاهز علي درجه حراره150 درجه ادخلي الصينه الفرن حتي تتاكدي ان الارز استوي مده 20 دقيقه
احضري طبق السفره فكي الاطراف لتكون الشكل يفتح النفس
وبالهنا والشفا
مع خالص حبي واحترامي
محتاجه تحضيرات قبل البدء في عملها حتي تحصلين علي الشكل والطعم الجمالي
ريش غنم اما طول الريش او منفرده حتي لا اقوم بتعقيد الوصفه
بصل مقطع ناعم
ثوم مفروم
جنزبيل مفروم
طماطم مقطعه
طماطم مفرومه
صلصه طماطم
ملح
مرقه دجاج
بهارات كبسه او المتواجد عندك بالمطبخ
بهارات حصي ورق رولا وهيل وقرنفل وليمون اسود وقرفه
زيت
عصير ليمون
كميه من الارز البسمتي او اي ارز امريكي هندي يغسل ويصفي
اولا تبيلي الريش بالملح والفلفل وضعيهم بالفرن حتي تصفي الماء الموجود بيها
في قدر ضعي الزيت والبصل والثوم والجنزبيل حتي تذبل ويصبح لونها ذهبي اللون
ضعي الصلصه والطماطم والطماطم المضروبه ومرقه الدجاج وتبلي بالبهارات والملح
والبهارات الحصي ومرقه الدجاج وتتاكدي ان الطعم والمذاق عالي وضعي الريش مده نصف ساعه مع ازاله الزفره كلما ظهرت انشلي الريش خارج القدر وجهزي صينه فرن تفتح او بايريكس للفرن اي الموجود لدي حضرتك بمطبخك لان لو حضرتك محتاجه تكون بهذا الشكل ضروري صينيه تفتح
رصي الريش باحتراف بحواف الصينيه
ضعي الارز المغسول علي المرقه مده 10 دقايق اسكبي الارز في وسط الريش بحيث تكون الريش علي حواف الصينه
اكيد الفرن جاهز علي درجه حراره150 درجه ادخلي الصينه الفرن حتي تتاكدي ان الارز استوي مده 20 دقيقه
احضري طبق السفره فكي الاطراف لتكون الشكل يفتح النفس
وبالهنا والشفا
مع خالص حبي واحترامي
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق