مقدم من الشيف سمامحمود
مدة التحضير ٢٠ دقيقة
مدة الطهى ٣٠دقيقة
المكونات
ذبده
نصف كيلو لحمه ويفضل أن تكون ملبسه
بصل مفروم ناعم
ثوم مفروم ناعم
فلفل اخضر
طماطم
بطاطس
صلصه
بهارات ملح وفلفل اسود ورشه جوزة الطيب
الطريقة
الاول حضرت الصنيه ورقة الفويل عليها طبعا ورقة ذبده
شوحت اللحم في الذبده معاها ملح وفلفل اسود رشه جوزه الطيب
طاسه تانيه شوحت فيها البصل ثم التوم المفروم ثم الفلفل الاخضر والطماطم ورشه ملح وفلفل اسود رشه جوزه الطيب ونزلت بالبطاطس ومعلقه كبيرة صلصة الطماطم ونصف كوب ماء غلوه وحطيتهم في الورقه ومعاهم اللحم وقفلتها ودخلتها الفرن نص ساعة ولما خرجت حضرت فحمه وحطيتها في طبق وعليها نقطه مادة دهنية وقفلت روعه روعه بجد غير ورقة اللحمه التقليدية
وبالف هنا وعافية
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق