التحضير : 15دقيقه
الطهي : 10دقيقه
المقادير:
١ كيس مكرونه فتوتشيني
١ علبه مشروم 400 جرام معلب
ثوم مفروم ناعم
زبده
زيت
١كوب من الحليب
٢ كوب كريمه
مرقه دجاج
جبنه بارميجان
جبنه رومي
فلفل ابيض
طريقة التحضير:
1- تسلق المكرونه مده ١٠ دقايق في ماء مغلي وقليل من الملح والزيت وتصفي.
2- طاسه على النار ضعي الزبدة والزيت والثوم وحركي بسرعه ضعي المشروم على النار لحظات مع التحريك.
3- اسكبي الحليب ومرقه الدجاج أو الكنور البودر وحركي وضيفي الكريمه لحظات والفلفل الأبيض.
4- وضعي المكرونه الفتوتشيني وحركي ابعديها على النار ضعي الاجبان واسكبي في اطباق التقديم.
وبالهنا والشفا
مراجعة من الشيف: رانده عفيفي
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق