الاثنين، 20 سبتمبر 2021

طريقه عمل فراخ فالكيس الحراري هنحتاج ... كيس حراري فرخه مقدمه من الشيف مطبخي وافكاري



المقادير 


تشكيله الخضار المفضل(مشروم،بروكلي،بصل،ثوم،جزر, بطاطس , كوسة )

للتتب..

ملعقة صلصة ،ملح،فلفل،بابريكا،ثوم بودر،بصل بودر ،نص معلقه سكر،م ص خل ابيض،فص حبهان مطحون

زعتر روز ماري


طريقهّ التحضير 


بسيطه خالص هنخلط مكونات التتبيله ببعضها كويس ونحط نصها عالفرخه وندعكها كويس جوا وبرا وبين الجلد...

وباقي التتبيله عالخضار ونحطهم فالكيس الحراري ونخرمه خرمين بس عشان نطلع البخار منه وقت السوا ونحطه فى صينيه ...

وندخلها الفرن ع حراره عاليه اول نص ساعه بعدين نوطيها ونسبها تستوي براحتها ع 180°حوالي ساعه لساعه ونصف حسب حجم الفرخة وبس كده بالف هنا 

مراجعه ام عبد العزيز

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013