الجمعة، 29 أكتوبر 2021

طريقة عمل الفراخ الكرسبي مقدمة من / شيف شوشو عرابي

 

مدة التحضير 15 دقيقه 

مدة الطهي 20 دقيقه 

المكونات 


صدور فراخ هنقسم كل واحد لاتنين وابدا ادق عليهم بمضرب البوفتيك 👍

ونجهز التتبيلة ( كوب زبادى + نص كوب ماء + م ك خل + م ص ملح + م ص بابريكا + نص م ص كركم + م ص ثوم بودر + م ص بصل بودر + ٢ مكعب مرقة + نص م ص فلفل ) 

هنسيب الفراخ فى التتبيلة لمدة ٣ ساعات او اكتر لو امكن

وهنجهز طبق هنحط فيه خليط القلى المكون من ☄

( كوب دقيق + نص كوب نشا + م ص ثوم بودر + م ص بصل بودر + م ص فلفل + م ص بابريكا + م ص ملح + م ك بيكنج بودر )✌✌

هناخد الصدور نغطسها فى خليط القلى كويس جدا على الجانبين ونقليها فى زيت متوسط الحرارة لحد ماتاخد لون دهبى نطلعها ونحطها فى مصفاه😍

بعد كده التركة اللى فرقت فى القرمشة الجبارة هندخل الصدور على شبكة فرن ١٨٠ لمدة ٢٠ دقيقة 👌👌

نجهز بقى الساندوتش بالترتيب كده هحط كاتشب وخس والفراخ وشريحة طماطم ومايونيز ويتقدم وبالهنا والشفا♥️

مراجعة 

اميرة صيام

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013