مدة التحضير ٢٠ دقيقة
المقادير
كيلو دقيق
خميرة
نصف كوب زيت
ملعقة طعام سكر
ذرة ملح
كوب ماء دافئ
كوب لبن رايب
طريقة التحضير
نضيف الخميرة و السكر للماء و نقلب و نخلط باقي المكونات مع بعض ونعجن لحد ما تتكون عندنا عجينة لينة و بتلزق قليلا نغطيها باسترتش راب و نتركها تخمر في مكان دافىء لمدة ساعة
نبدأ بتقسيمها كرات متوسطة الحجم و نضع قليل من الدقيق و نفرد الكرات بشكل مستطيل و نضعهم في صاج عليه ورق زبدة و نبدأ نحشيهم و نضع طبقة ميكس جبن و نضيف الحشوة المتاحة و فوق الوجه موتزريلا و نقفل الجانبين اليمين و الشمال و نتأكد من قفلهم و ندهن الوجه بخليط بيضة و حليب و قليل من السمسم و حبة البركة
و تدخل فرن ٢٠٠ درجة لمدة ١٥ دقيقة و و عندما تخرج نغطيها لمدة ١٠ دقائق و تقدم و بالهنا و الشفا طرية جدا وهشة
الحشوات
ميكس جبن أو سوسيس أو سجق و فلفل ألوان و بسطرمة و سلامى مدخن
مراجعة الشيف نادية فروانة
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق