طريقة عمل كباب حله
مقدم من الشيف حماده راشد
مدة التحضير ١٠ دقائق
مدة الطهي ٤٥ دقيقة
المقادير
١ كيلو لحم بلدي
٣ حبة بصل جوليان أحمر متوسطة
٣ حبات فلفل حامي أو حار
٢ حبة فلفل رومي أخضر جوليان
٢ حبة طماطم جوليان متوسطة
٢ جرام ثوم مفروم ناعم
البهارات حسب الرغبة
( ملح و فلفل أسود و جوزة الطيب و ورق لورا و حبهان ماجي بودر و ثوم بودر و بصل بودر )
٤ ملاعق طعام زيت للطهي
طريقة التحضير
في قدر غويط على النار يسخن جيدا و نضيف اللحم البلدي المكعبات يشوح جيدا للون الدهبي الفاتح و نضيف البصل الجوليان و الفلفل الحامي و الأخضر الرومي و الطماطم و نضيف عليهم
ماء مغلي و نضيف عليهم البهارات السابقة كلها و تترك على نار هادئة حتى النضج و بألف هنا و شفا
ملحوظة
تقدم مع أرز أبيض أو أي نوع آخر حسب الرغبة بجوار المقبلات
و بألف هنا
مراجعة الشيف نادية فروانة
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق