مده التحضير30دقيقة
مده الطهي10دقائق
تكفي لعددلايوجد
المقادير
كيلو ذبده صفرا
300 جرام سكر بودره لو كوب يبقا كوب ونص
ربع الكوب زيت
2 ورقه فانليا
3 بيضات
كيلو وربع دقيق (طحين)
طريقه التحضير
نخفق الذبده مع السكر لحد متبقا كريمى
انزل بالزيت عشان ينعم معايا الكريمه
لما تفور وتبقا خفيفه وهشه
انزل بالبيض والفانليا
اقلب تقلبتين وانزل بالدقيق وقلبهم براحه
اجيب الكيس الحلواني
ويكون في بلبله مقاس 12
واضيف في العجين واكسر البسكويت
واشكلو زى منا عايز علي حسب الرغبه
درجه حراره الفرن 180او 190
ملحوظه هامه جدا
في ناس هتستكتر الذبده تمام
البسكويت ده لازم العجينه تكون زى الكريمه
عشان نقدر نكسرو لان مش مكنه هتكسر
لا ايدى اللي هتكسر
وبدون لبن حليب لان اللبن بيخلى يفرش في الفرن
ملحوظه2 انا ضايف الزيت عشان
قمح الدقيق ناشف معايا جدا
تحياتى الخواجه
مراجعة شيف احفاد سيدة
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق