السبت، 16 أبريل 2022

طريقة عمل كونو الكنافة مقدمة من الشيف شوشو عرابى


 

مدة التحضير 30

مدة الطهى10


المقادير

بسكوت ايس كريم كونو

شكولاتة خام 

فسدق او جوز هند او شرائح بندق 

ربع كيلو كنافة مفرومة 3/4كوب سمن 

ربع كيلو كنافة مفرومة هنضيفلها ٣/٤ كوب سمن

كريمة الحشو 

كوب كريمة 

نص كوب باسترى كريم 

كوب وربع حليب


الطريقة

اولا نسيح الشكولاتة على حمام مائي 

نغطى الكونو بالشكولاته من الخارج ونرش عليه البندق او الفسدق او جوز الهند ويدخل الثلاجه

نضع الكنافة فالثلاجة 10دقائق

 ثم ندخلها الفرن ١٠ دقايق حتى تاخد اللون الدهبى 

نضرب الكريمة حتى تتماسك 

ثم نبدا فى حشو الكونو بوضع  الكريمة فى كيس حلوانى ونضع طبقة منها داخل الكونو وفوقها كنافة فوقها قطع مانجو او فراولة وكنافة ثم طبقة كريمة وهكذا فى الباقى وندخلهم التلاجة ١٠ دقايق وتقدم مراجعة شيف ساندى دياب

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013