مدة التحضير 30
مدة الطهى10
المقادير
بسكوت ايس كريم كونو
شكولاتة خام
فسدق او جوز هند او شرائح بندق
ربع كيلو كنافة مفرومة 3/4كوب سمن
ربع كيلو كنافة مفرومة هنضيفلها ٣/٤ كوب سمن
كريمة الحشو
كوب كريمة
نص كوب باسترى كريم
كوب وربع حليب
الطريقة
اولا نسيح الشكولاتة على حمام مائي
نغطى الكونو بالشكولاته من الخارج ونرش عليه البندق او الفسدق او جوز الهند ويدخل الثلاجه
نضع الكنافة فالثلاجة 10دقائق
ثم ندخلها الفرن ١٠ دقايق حتى تاخد اللون الدهبى
نضرب الكريمة حتى تتماسك
ثم نبدا فى حشو الكونو بوضع الكريمة فى كيس حلوانى ونضع طبقة منها داخل الكونو وفوقها كنافة فوقها قطع مانجو او فراولة وكنافة ثم طبقة كريمة وهكذا فى الباقى وندخلهم التلاجة ١٠ دقايق وتقدم مراجعة شيف ساندى دياب
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق