السبت، 9 أبريل 2022

طريقة عمل طبقات المهلبيه والكاسترد مقدمة من الشيف منى التابعي




تحليه طعمها حلو جدااا وسهله

المهلبيه طعمها حلو جدااا  بطعم الشيكولاته والنسكافيه


المقادير للمهلبيه

٢ كوب لبن 

٢معلقه نشا

٤ معلقه سكر 

معلقه كاكاو خام او بالسكر 

ظرف نسكافيه او معلقه صغيره

شيكولاته اى نوع


الكاسترد

كوب لبن

معلقه كاسترد فانيليا او فراوله المتاح عندك

معلقتين سكر

فانيليا

مكعب شيكولاته بيضا. اختيارى


الطريقه

ف اناء  هضيف النشا واللبن والسكر واقلب ع البارد  ليدوب النشا والسكر وارفعهم ع النار. واقلب لحد ما الخليط يتقل   واغلق النار 

واقسم الخليط لجزئين 

جزء هضيف الشيكولاته  والكاكاو واقلب كويس

وجزء اضيف النسكافيه .


الكاسترد

ف اناء هضيف السكر واللبن وفانيليا والكاسترد واقلب كويس وارفعه ع النار  واقلب لحد ما الخليط يتقل  واضيف الشيكولاته واغلق النار.


ف كاسات التقديم 

هصب  طبقه طبقه ويدخل التلاجه. 

وبألف هنا

مراجعة هند محسن





ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013