البلد مصر
المقادير :
١/لحمه مسلوقه نص سوي
٢/تلات حبات بطاطس حلقات
٣/بصل متقطع حلاقات
٤/كبايه من عصير طماطم
٥/معلقه صغيره فلفل اسمر
٦/معلقه صغيره ملح
٧/ربع كبايه شربه
٨/معلقه سمنه
طريقه التحضير:
نضع في بوله البصل والفلفل الاسمر والملح وندعكه بالأيد و نحضر صنيه بيها البطاطس والبصل ونضعه اللحمه عليها ونضع عليها العصر الطماطم والشربه ومعلقه السمنه ونقلبها جيدا ونضعها علي البوتجاز اللي ان تغلي ونضعها في الفون ونقدمها وتمني الوصفه تعجبكم
مراجعه غزلان الراضي
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق