المقادير
2 بيضه
فانليا
نصف كوب سكر
نصف كوب
نصف كوب حليب ساخن أو مياه ساخنه
معلقة كبيرة بيكنج بودر
معلقة صغيره خل
معلقتين كبار كاكاو خام
كيس نسكافيه بطعم البندق
كوب ونصف دقيق منخول
طريقة التحضير
في الخلاط ضيفي 2 بيضه
مع نص كوب سكر فانيلا
ومعلقه ص خل
ونص كوب لبن ساخن او مايه ساخنه
ونص كوب زيت او زبده مذابه
واخفقهم حتي يتكون خليط فاتح هش
ثم نحضر وعاء ونضع بداخلها كوب ونص دقيق منخول
مع معلقه ك بيكنج
ورشه ملح
ومعلقتين كبار كاكاو خام
كيس نسكافيه بطعم البندق بيدى طعم روووعه
وانزلي بالسوايل ال اضربت وقلبي بالمضرب اليدوي لحد ماكل الدقيق يختفي
وضيفي الخليط في قالب مدهون زبده ورشه دقيق او صنيه مدوره مقاس ٢٢ ودخليها الفرن ساخن مسبقا
ع درجه حراره ١٩٠
بعد السوا
ضيفت نوتيلا وسودانى مجروش
وبالف هنا
مراجعة دينا محسن
بواسطه/مروة صابر إبرإهيم
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق