مقادير تتبيلة السمك
لكل كيلو سمك
م ك فلفل
م ك كمون
٣ م ك ثوم مفروم
م ك كارى
م ك كركم
م ك كسبرة ناشفة
عصير ليمونة كبيرة
١/٤ كوب خل
٢ م ك ملح
١/٢ م ك شطة
يترك فى التتبيلة لمدة ٣ ساعات ونحفظه فى التلاجة
طريقة التحضير
هنجهز الدقيق ونشيل من السمك التتبيلة وبعد كده ناخد التتبيلة ونصفيها وناخد السائل اللى طلع منها نحطه فى طبق
ونعفر السمك بالدقيق وبعدين سائل التتبيلة وعلى الزيت السخن ويطلع احطه على شبكة مش مناديل
ويتقدم مع رز بالكركم والكارى وسلطة وبالهنا والشفا
مراجعة دينا محسن.
بواسطه غزلان الراضي
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق