المقادير
خمس اكواب دقيق
ربع كوب سكر
معلقه صغيره فانيلا
معلقه ونص كبيره خميره
رشه ملح
اتنين بيضه كاملين
كوب لبن
نص كوب زبده
زيت القلي
طريقه التحضير
نخلط كل المواد الجافه مع بعض بعد كدا اللبن والبيض والزبده ونخلط للحصول علي عجينه طريه تكون ملزقه شويه مش ناشفه نغطيها تخمير لمده نص ساعه
بعد التخمير ننزلها علي رشه دقيق خفيفه ونفردها ونقطعها بقطاعه الدونتس لو مش متوفره ممكن بغطا كبير ونرصها علي ورق زبده نكون قصينه علي مقاس القطعه
ونديها مده تخمير تانيه عشر دقايق
بعد كدا ننزلها ف زيت مش سخن يعني درجه حراره متوسطه
دقيقه علي كل جهه للحصول علي لون دهبي حلو
نخرجها علي مناديل ونسبها تبرد بعد كدا مرحله التزين
الحشو
نوتيلا
وشكولاتات وصوصات اي تزين تحبوه
وبالهنا
مراجعه غزلان الراضي
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق