عندي فراخ منقوعة في مياة وملح وليمون ربع ساعة بعد كدة اغسلها من مياة النقع واصفيها كويس
خلطة التتبيلة
المقادير
١ كوب عصير برتقال بلدي
عصير لمونتين
معلقة توم بودر صغيرة
معلقة بصل بودر صغيرة
معلقة ببريكاصغيرة
معلقة فلفل اسود صغيرة
معلقة عسل ابيض صغيرة
معلق صوص الباربيكيو كبيرة
معلقة ملح
معلقة زيت زيتون
معلقة زبادي كبيرة
رشة من الزعتر
بشر طماطمية
طريقة التحضير
نقلب كل المكونات مع بعض ونتبل الفراخ ونعمل فتحات بالسكينة علشان التتبيلة تدخل جوة انسجه الفراخ وتاخد طعم وهمي وندخلها التلاجة ليلة كاملة وبعد كدة نشويها وبالف هنا علي قلوبكم
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق