السبت، 21 أكتوبر 2017

طريقه عمل السويسرول من الشيف نرمين الشرقاوى !



طريقه عمل السويسرول

المقادير 

4
بيضات
1
كوب دقيق
نصف كوب سكر
ربع كوب زيت
2
باكو فانيليا
ربع معلقه صغيره بيكنج بودر
مربي للحشو
ورقه زبده

الطريقه  :
نخفق البيض والسكر والزيت والفانيليا بالضرب الكهربائي من 5 الي 7 دقايق لحد ما الخليط يكون كريمي بعدين نضيف الدقيق والبيكنج ونقلب بمعلقه من تحت لفوق وبعدين نفرد ورقه زبده ف صنيه مستطيله وندهن ورقه الزبده وننزل الخليط ويدخل الفرن الرف الوسطاني حوالي 15 دقيقه اول ما يستوي نفرد المربي ونلفها رول وتدخل الثلاجة حوالي ساعه وبعدين نقطعها
بالهنا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013